Op oudejaarsdag zijn wij tot 13:00uur geopend.

Officieel dealer ABUS sloten

Officieel dealer ABUS sloten

Delen
Delen
Delen
ABUS_Logo

Sinds de verhuizing naar ons nieuwe pand in Kootwijkerbroek zijn wij officieel dealer geworden van de ABUS sloten. ABUS is een A-merk slotenmerk die voor optimale beveiliging van de motorfiets zorgt tijdens parkeren of stallen.

Naast de verkoop van de merken SXP en Kryptonite, waren wij op zoek naar een merk die wat kwaliteit betreft boven alle andere merken staat in de beveiliging van de motor. Als het om sloten gaat is dat dan maar één merk. ABUS Security Tech Germany heeft onder andere beugelsloten, remschijfsloten, kettingsloten en diverse accessoires om de sloten makkelijk te kunnen bevestigen op de motor. Het Duitse merk is al jaren actief in de beveiliging van onder andere huizen, objecten en voertuigen. De artikelen zijn gefabriceerd met de beste materialen en van de hoogte kwaliteit. Je zal bij ons in de winkel voornamelijk ART4 en ART5 goedgekeurde sloten kopen, die worden geadviseerd of worden verplicht door de verzekeringsmaatschappij bij het WA of All Risk verzekeren van een motorfiets.

Vragen of opmerkingen over deze blog? Stel of schrijf een bericht hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elmar Kommer
Elmar Kommer
Inhoudsopgave
Over Kommer Motors

Kommer Motors is een familiebedrijf die is gevestigd in Kootwijkerbroek, het centrum van Nederland. Het bedrijf is landelijk bekend om het grote aanbod accessoires voor motoren en het buddyseat atelier. Maar het bedrijf doet veel meer dan dat!

Motorlook.nl

Wij hebben de grootste accessoires webshop van de Benelux. Duizenden producten om je motor mooier en beter te maken!

Kom je ons bezoeken?

Wij zijn gevestigd midden op de Veluwe! Een bezoek is prima te combineren met een fantastische motorrit door al het moois wat de Veluwe te bieden heeft.