Op oudejaarsdag zijn wij tot 13:00uur geopend.

MOTORFIETSEN

Wij verkopen goed onderhouden occasions tegen aantrekkelijke prijzen. Iedere motor krijgt een onderhoudsbeurt voordat deze in de showroom wordt gezet. Je koopt dus altijd een betrouwbare motor die volledig is nagekeken en die klaar staat om direct mee weg te rijden.

Occasions

Direct mee weg te rijden!

Wij verkopen goed onderhouden occasions tegen aantrekkelijke prijzen. Iedere motor krijgt een onderhoudsbeurt voordat deze in de showroom wordt gezet. Je koopt dus altijd een betrouwbare motor die volledig is nagekeken en die klaar staat om direct mee weg te rijden!

In- en verkoper
Waarom Kommer Motors?

Een mooie motor gezien maar heb je niet voldoende budget op dit moment? Kijk dan naar mogelijkheden tot financieren.

Let op, ons team op de Whatsapp kan geen vragen beantwoorden over occasions.

ALL IN OCCASIONS

Staat de ‘All In’ afbeelding bij een occasion? Dit betekent dat er €0,- extra kosten aan verbonden zijn bij een aankoop. 

  • Inclusief onderhoudsbeurt (voor aflevering)
  • Inclusief kenteken op naam
  • Inclusief 2 maanden garantie
All-In occasion

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Prijzen zijn bij ons altijd inclusief onderhoudsbeurt en poetsbeurt. Geen addertjes en dus verder geen extra kosten bij een verkoop. Onderhoud wordt structureel vooraf gepleegd, je kunt dan ook niet kiezen voor een onverzorgde occasion. Veiligheid staat bij ons voorop en wij willen hiermee voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan of dat er ongelukken gebeuren door technische mankementen aan één van onze motorfietsen.

Proefrit

Ben je serieus geïnteresseerd in een occasion? Dan wil je natuurlijk wel even proberen of de motor goed zit, prettig rijdt en aan al je verdere eisen voldoet. Bij ons is het mogelijk om een proefrit te maken. 

Technisch altijd in orde

Wanneer je een motor bij Kommer Motors koopt, weet je dat je minimaal een jaar (of 6000km) zonder onderhoudszorgen kunt rijden. Wanneer bij ons een motor ingekocht is wordt er direct een onderhoudsbeurt verricht (goed voor 6000km / 1 jaar zorgeloos rijden). Ook krijgt de motor een goede poetsbeurt zodat de motor al straalt op het moment dat deze in de showroom wordt geplaatst. Wij weten op deze manier zeker dat je nieuwe motor in technisch goede staat verkocht wordt. Wij verkopen gebruikte motoren en ondanks het verkregen onderhoud kunnen er altijd onvoorziene problemen ontstaan. Daarom geven wij standaard op vrijwel alle occasions 2 maanden garantie. Heb je binnen deze termijn toch nog problemen, dan lossen wij dit kosteloos op in onze werkplaats.

Financieren

Zie je een mooie motor staan, maar is het budget hiervan nét iets te hoog? Wij zijn aangesloten bij NuMotorrijden. Je kunt hier tegen lage rente een financiering afsluiten zonder afsluitkosten (je kunt ook een kleiner restbedrag financieren). NuMotorrijden zorgt dat alles snel in orde wordt gemaakt en dat wij je snel eigenaar van de motor kunnen maken.

Direct op naam te zetten

Wij zijn een erkend RDW partner en hebben dus de mogelijkheid om motoren direct na aankoop of inkoop op je naam te kunnen schrijven. Tijdens het overschrijven hoef je niets te doen en geniet je van een heerlijke bak koffie of thee aan onze koffiebar. Je belt na overschrijven alleen nog even met je verzekeraar voor een goede verzekering en kunt dan meteen wegrijden als nieuwe eigenaar!

Inruilen

Koop je bij ons een motor en wil je je huidige motor inruilen? Dit is in veel gevallen mogelijk. Als wij je motor inkopen weet je precies waar je aan toe bent, heb je geen vreemde mensen bij je aan huis (marktplaats) en heb je achteraf nooit klachten bij problemen. Wij bieden eerlijke prijzen en zorgen ervoor dat je motor een goede toekomst tegemoet gaat bij een andere eigenaar.