Zaterdag 22 juni: Zijn wij gesloten (bedrijventerrein niet bereikbaar)

Occasions

Wij verkopen goed onderhouden occasions tegen aantrekkelijke prijzen. Iedere motor krijgt een onderhoudsbeurt voordat deze in de showroom wordt gezet. Je koopt dus altijd een betrouwbare motor die volledig is nagekeken en die klaar staat om direct mee weg te rijden.

Waarom Kommer Motors?

Financieren

Een mooie motor gezien maar heb je niet voldoende budget op dit moment? Kijk dan naar mogelijkheden tot financieren.

‘Nu Motorrijden’ is een organisatie die financieringen verstrekt. Je kunt vrijblijvend een aanvraag indienen. Je hoort daarna snel of je de motor kunt gaan kopen.

ALL IN OCCASIONS

Staat de ‘All In’ afbeelding bij een occasion? Dit betekent dat er €0,- extra kosten aan verbonden zijn bij een aankoop. 

  • Inclusief onderhoudsbeurt 
  • Inclusief kenteken op naam
  • Inclusief 2 maanden garantie
All-In occasion

Goede prijs/kwaliteit

Prijzen zijn bij ons altijd inclusief onderhoudsbeurt en poetsbeurt. Geen addertjes en dus verder geen extra kosten bij een verkoop. Onderhoud wordt structureel vooraf gepleegd, je kunt dan ook niet kiezen voor een onverzorgde occasion. Veiligheid staat bij ons voorop en wij willen hiermee voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan of dat er ongelukken gebeuren door technische mankementen aan één van onze motorfietsen.

Proefrit maken

Ben je serieus geïnteresseerd in een occasion? Dan wil je natuurlijk wel even proberen of de motor goed zit, prettig rijdt en aan al je verdere eisen voldoet. Bij ons is het mogelijk om een proefrit te maken.

Voor een proefrit moeten wij het eens geworden zijn over de eventuele inruilprijs (als dit van toepassing is).  Vergeet je rijbewijs niet mee te nemen.

Op naam zetten

Wij zijn een erkend RDW partner en hebben dus de mogelijkheid om motoren direct na aankoop of inkoop op je naam te kunnen schrijven. Tijdens het overschrijven hoef je niets te doen en geniet je van een heerlijke bak koffie of thee aan onze koffiebar. Je belt na overschrijven alleen nog even met je verzekeraar voor een goede verzekering en kunt dan meteen wegrijden als nieuwe eigenaar!

Financieren

Zie je een mooie motor staan, maar is het budget hiervan nét iets te hoog? Wij zijn aangesloten bij NuMotorrijden. Je kunt hier tegen lage rente een financiering afsluiten zonder afsluitkosten (je kunt ook een kleiner restbedrag financieren). NuMotorrijden zorgt dat alles snel in orde wordt gemaakt en dat wij je snel eigenaar van de motor kunnen maken.

Inruilen

Koop je bij ons een motor en wil je je huidige motor inruilen? Dit is in veel gevallen mogelijk. Als wij je motor inkopen weet je precies waar je aan toe bent, heb je geen vreemde mensen bij je aan huis (marktplaats) en heb je achteraf nooit klachten bij problemen. Wij bieden eerlijke prijzen en zorgen ervoor dat je motor een goede toekomst tegemoet gaat bij een andere eigenaar. 

Goede Technische staat

Wanneer je een motor bij Kommer Motors koopt, weet je dat je minimaal een jaar (of 6000km) zonder onderhoudszorgen kunt rijden. Alle occasions krijgen een onderhoudsbeurt en poetsbeurt voordat deze in de showroom wordt gezet. Zo kunnen wij garanderen dat de motor technisch in goede staat is.

Ondanks het verkregen onderhoud kunnen er altijd onvoorziene problemen ontstaan. Daarom geven wij standaard op vrijwel alle occasions 2 maanden garantie.