Zaterdag 22 juni: Zijn wij gesloten (bedrijventerrein niet bereikbaar)

Werkplaats

In onze moderne werkplaats voeren wij alle voorkomende werkzaamheden uit aan motorfietsen. Denk aan periodiek onderhoud, alle voorkomende reparaties tot aan revisie van motorblokken. Bij ons zijn motoren van ALLE bouwjaren welkom. Onze werkplaats is voorzien van moderne apparatuur en ons uurtarief is aanzienlijk lager dan bij officiële dealers.

Onderhoud

veiligheid staat voorop bij het motorrijden. Goed onderhoud zorgt voor veiligheid, een langere levenduur en een beter behoudt van waarde van de motorfiets.

Wij verzorgen alles op het gebied van onderhoud. In overleg kun je hier vaak gewoon op wachten.

Reparatie

In onze moderne werkplaats voeren wij alle voorkomende  reparaties aan motorfietsen uit. Voor ons is niet snel iets te moeilijk. De monteurs kunnen nog écht repareren, wat inmiddels vrij uniek is binnen de motorbranche.

Wij repareren regelmatig voor collega motorbedrijven die de technische kennis hiervoor niet (meer) in huis hebben.

Revisie

In onze werkplaats doen wij alle voorkomende revisies aan motorfietsen van alle bouwjaren. Wij verzorgen onder andere revisies van blokken, remdelen en carburateurs. Dit laatste (carburateur), is een heel veel voorkomend probleem door de benzine die veel ethanol bevatten.

Wij reviseren regelmatig voor collega motorbedrijven die de technische kennis hiervoor niet (meer) in huis hebben.

Montage

Heb je een product gekocht maar zie je het niet zitten om deze zelf te monteren? In veel situaties heb je hier niet de juiste middelen en tools voor. In onze werkplaats hebben wij alle middelen om alle accessoires snel en vakkundig te monteren.

Koop je bij ons producten? Dan is in sommige gevallen de montage hiervan zelfs gratis!

Afspraak maken

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen dan spoedig contact met je op om de afspraak in te plannen.

OVER JOHAN KOMMER

Mede-eigenaar van Kommer Motors en verantwoordelijk voor de werkplaats.

Johan sleutelt al zijn hele leven aan motoren. Tot 1991 sleutelde hij iedere avond hobbymatig samen met Maas Boeve. Omdat hun klantenkring zo groot werd, besloot Maas Boeve in 1991 een officieel bedrijf te starten (Boeve Motoren). Sindsdien is Johan nooit meer uit de werkplaats geweest. Tot 1997 in dienstverband en vanaf toen als zelfstandig ondernemer. De kennis en ervaring die hij in al die jaren heeft opgebouwd is groots en je motor is dus altijd in goede handen bij ons in de werkplaats.

Johan Kommer

TEXA DIagnostic specialist

Motorfietsen worden steeds meer met computers aangestuurd. De computer zorgt er helaas voor dat elektrische storingen niet meer zo makkelijk te vinden en te meten zijn als voorheen. Wij zijn Texa Diagnostic specialist en wij kunnen alle merken motorfietsen die elektronisch worden aangestuurd uitlezen en zo nseller fouten en problemen opsporen. Texa is het nummer 1 merk software en apparatuur als het gaat om uitlezen van motorfietsen.

Motorbanden servicepunt

Ook voor motorbanden ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf ons bedrijf is het nog geen 15 minuten rijden naar de grootste bandenimporteur van de Benelux. Motorbanden zijn dus altijd snel in huis! Wij leveren en monteren verse motorbanden tegen eerlijke prijzen. Je kunt bij ons terecht met de motor of losse velg en wachten tijdens de wissel is mogelijk.

Benzinetank Coating

Is de benzinetank van je motorfiets lek of aangetast? Dan is het in veel gevallen mogelijk om deze te repareren middels een coating die aan de binnenkant van de benzinetank wordt aangebracht. Wij bieden hier een goede coating set voor aan, maar dit blijkt in de praktijk soms toch moeilijk te zijn zonder technische kennis. Wij nemen dit werk graag voor je uit handen.