Zaterdag 22 juni: Zijn wij gesloten (bedrijventerrein niet bereikbaar)

Dealer van Sena | Motor communicatiesysteem

Delen
Delen
Delen

Wil je tijdens het motorrijden communiceren met andere motorrijders of een bijrijder? Zoek je een systeem wat naadloos aansluit op telefoon en navigatie? Kies dan voor een product van Sena! Sena is een vooruitstrevend merk dat alle andere merken op het gebied van intercom voorbij gaat.

Sena communicatie
sena bluetooth
SMH5 van Sena

Alle beschikbare modellen

Sena heeft momenteel 12 modellen in verschillende prijsklassen in de verkoop. Hieronder een overzicht van de verkrijgbare modellen oplopend in het aantal functies. Het merk is vooruitstrevend en het zal dan ook snel veranderen met nieuwe modellen. Wij proberen dit zo nu te updaten.

Het perfecte communicatiesysteem voor jou

Er zijn vele modellen verkrijgbaar en het is dus ook vrij lastig om een goede keuze te maken. In de tabel hieronder zie je snel welk systeem intercom er het best bij je past. 

welk communicatie systeem nodig?

Nu je weet welke Sena producten er bij jouw situaties passen en klik je hieronder op de button om de betreffende sets te vergelijken:

De meest gekozen Sena sets

SMH5

SMH5
200 meter bereik
Met 2 andere te communiceren
geen FM Radio
Geen App

10S

10S
1600 meter bereik
Met 4 andere te communiceren
FM Radio
Smartphone App

20S

20S
2000 meter bereik
Met 8 andere te communiceren
FM Radio
Smartphone App

30K

30K
2000 meter bereik
Met 16 andere te communiceren
FM Radio
Smartphone App

MESH:
Dit model is voor zien van Mesh network. In de Mesh stand heb je geen limieten meer aan gebruikers binnen een straal van 8km.

Wil je snel een set in huis hebben? Kommer Motors heeft de modellen SMH5/SF1/SF2/10S/20S standaard op voorraad. Alle overige modellen zijn vaak nog dezelfde dag in huis! Je kunt de producten online bestellen in onze webshop of kopen in onze winkel in Kootwijkerbroek!

Sena controller op helm
sena helmkiy
Compact Sena systeem
Elmar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *