Waar koop jij je favoriete motorbanden?

Waar koop jij je favoriete motorbanden?

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
X001

Koop jij motorbanden bij een motorbedrijf in de buurt? Of online bij één van de prijsstunters? Dit kan soms slecht uitpakken, laat de lokale bedrijven niet links liggen!

Wij als motorbedrijf kennen ze natuurlijk ook, prijsstunters van motorbanden. Grote internationale bedrijven bieden banden voor een goede prijs aan. Maar koop je nu altijd goedkoper en beter dan bij een lokaal motorbedrijf? NEE!

Als je goedkope motorbanden online koopt, dan kom je vaak voor verassingen te staan. Soms koop je vervormde banden door een verkeerde opslag of je ontvangt uitgedroogde banden met een oude productiedatum. Deze banden produceren hierdoor meer geluid, slijten harder en hebben een slechte grip op de weg, wat tot levensgevaarlijke situaties kan leiden. Een ander probleem is dat je motorbanden binnen krijgt die nog op  de motorfiets gelegd moet worden. Wie gaat dit doen, hoever moet je er nog voor rijden en wat ga je hier nog voor betalen? Alles bij elkaar zorgt ervoor dat je eigenlijk niet goedkoper uit bent. Een lokaal motorbedrijf heeft ook veel meer te bieden!

Voordelen van kopen en monteren bij een lokaal motorbedrijf

Werkplaats Kommer Motors

Waarom kopen bij Kommer Motors?

Kommer Motors biedt vanaf nu motorbanden aan met een vaste korting van maar liefst 30% (ook online)! Wij rekenen een respectabel bedrag voor de montage+balanceren, leveren banden meestal binnen 48 uur en je geniet van alle bovengenoemde voordelen die andere online aanbieders niet allemaal hebben. Met onze klantenpas spaar je bij iedere aankoop extra korting voor een volgende aankoop.

Vragen of opmerkingen over deze blog? Stel of schrijf een bericht hieronder.

Eén reactie

  1. Het is inderdaad belangrijk dat motorbanden goed opgeslagen worden om kromming te voorkomen. Ik denk dat het daarom belangrijk is om gewoon in winkels langs te gaan. Ook is het belangrijk om de profieldikte te bekijken wanneer je naar tweedehands banden zoekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elmar Kommer
Elmar Kommer
Inhoudsopgave
Over Kommer Motors

Kommer Motors is een familiebedrijf die is gevestigd in Kootwijkerbroek, het centrum van Nederland. Het bedrijf is landelijk bekend om het grote aanbod accessoires voor motoren en het buddyseat atelier. Maar het bedrijf doet veel meer dan dat!

Motorlook.nl

Wij hebben de grootste accessoires webshop van de Benelux. Duizenden producten om je motor mooier en beter te maken!

Kom je ons bezoeken?

Wij zijn gevestigd midden op de Veluwe! Een bezoek is prima te combineren met een fantastische motorrit door al het moois wat de Veluwe te bieden heeft.