fbpx

Buddyseat atelier

Buddyseats bekleden en aanpassen

Buddyseat bekleden? Sinds 1999 hebben wij duizenden buddyseats opnieuw bekleed voor zowel particulieren als voor motorbedrijven. Ook hebben wij honderden buddyseats aangepast en veel persoonlijke ontwerpen gerealiseerd voor onze klanten. Je kun je buddyseat origineel laten bekleden of naar eigen ontwerp. 

Ben je actief in de motorbranche? Een nette buddyseat draagt bij aan een goede verkoop van de motorfiets. Wij kunnen zorg dragen voor een nette bekleding van de buddyseat. Neem contact op voor een prijslijst.

Vraag een offerte aan

Step 1 of 3

Wij verzorgen het schuimwerk en het bekleden van de buddyseat. De bodemplaat dient in goede staat te worden aangeleverd. Als de bodemplaat van staal is en de skai gelijmd moet worden dan is coating vereist.

In een enkel geval is dit mogelijk, maar meestal scheurt een buddyseat door uitdroging en zal deze vernieuwd moeten worden. Een scheur(tje) midden op de skai is niet te repareren.

Wij werken overwegend met skai (kunstleer). Skai is sterk, onderhoudsvrij, rekbaar en waterdicht. Bij speciale wensen kijken wij graag wat er mogelijk is.

Zonder afspraak proberen wij de buddyseat binnen 3 weken klaar te hebben (meestal sneller).  Er kan ook een datum ingepland worden zodat wij de reparatie binnen een week voltooien.

De waardering van www.motorlook.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 855 reviews.