INTERNET STORING (03-04): Helaas zijn wij vandaag minder goed bereikbaar. Pinnen is even niet mogelijk in de winkel

Buddyseat atelier

In ons atelier ben je aan het juiste adres voor het vernieuwen, verbeteren en customizen van buddyseats (zadels). Duizenden motorrijders gingen je al voor! De mogelijkheden zijn eindeloos en dit ‘ouderwetse’ handwerk kan nog voor een nette prijs-kwaliteit verhouding.

Over het atelier

Kommer Motors wordt vaak als eerste genoemd als er over buddyseat bekleden gesproken wordt. Ons buddyseat atelier is al sinds 1999 een onderdeel van het bedrijf. Door de jaren heen hebben wij duizenden buddyseats vernieuwd of verbeterd voor klanten vanuit heel Europa. Dit ‘ouderwetse’ handwerk is een moeilijk ambacht en om goede kwaliteit te kunnen leveren is kennis en vooral veel ervaring nodig. Ieder jaar worden wij unieker met ons atelier. Het bekleden van de zadels wordt gedaan door Aartje Davelaar en Henny Kommer (zussen). Het aanpassen (zagen/lijmen) van het schuimwerk van de buddyseat wordt verzorgd door Johan kommer.

Vernieuwen

Zit jouw zadel vol met scheuren of is het materiaal helemaal uitgedroogd met de tijd? Dan is het een goed moment om deze opnieuw te bekleden. Wij kunnen in grote lijnen (volgens origineel model) bekleden. 

Verfraaien

Het bekleden van een buddyseat is een ambacht en wordt nog geheel met de hand gedaan. Wij kunnen daarom ook creatief te werk gaan en het zadeldek voorzien van  motieven, ontwerpen, kleuren, stiksels en logo’s

Vorm aanpassing

Problemen met de huidige vorm van het zadel? Wij kunnen schuimaanpassingen doen zoals verhogen, verlagen, verbreden of versmallen. Eventueel kijken wij vooraf bekijken hoe de houding nu is en hoe we deze kunnen verbeteren.

Meer comfort

Niets zo vervelend als zadelpijn tijdens het rijden. Gelukkig kunnen wij dit vaak verbeteren. Door te werken met een stevig vlokkenschuim en een zachte toplaag, kunnen wij optimaal comfort realiseren. 

Verwarming inbouwen behoort ook tot de mogelijkheden.

OFFErTE AANVRAGEN

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij sturen je spoedig een offerte op maat.

UPLOAD FOTO'S
jpg,jpeg,gif,png,pdf,bmp (meerdere bestanden selecteren mogelijk)

OVER Henny KOMMER

Mede-eigenaresse van Kommer Motors en verantwoordelijk voor de motorkleding, buddyseats en administratie.

Henny is al sinds het begin van Kommer Motors (1997) eigenaresse van het bedrijf. Ze is verantwoordelijk voor de afdeling motorkleding, ze zorgt dat de administratie altijd kloppende is en dat het buddyseat atelier op rolletjes verloopt. Met alle kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgebouwd in de winkel heeft ze een goed technisch inzicht en kan ze goede adviezen geven tijdens het passen van motorkleding.

Motorzaak?

Ben je actief binnen de motorbranche? Ook dan kunnen wij een goede partner zijn. Een net en mooi motorzadel draagt bij een aan goede verkoop van occasions. Vele grote en kleine motorzaken ui de Benelux zijn al klant bij ons.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden

Gebruik van Gel

Wij bieden geen mogelijkheden met gel en wij hebben hier een simpele reden voor. Onze ervaring met gelvlakken is slecht. Gel zit lekker, maar geeft niet het comfort omdat het een te zacht materiaal is. Hierdoor krijg je snel zadelpijn. Wij gebruiken stevig schuim omdat dit het minst vervormd. 

Bodemplaat

Wij kunnen helaas niets betekenen als het gaat om de bodemplaat. Een houten, stalen of aluminium bodemplaat dient pasklaar aangeleverd te worden. Wij verzorgen vervolgens de schuimopbouw en het bekleden van het zadel.