Zaterdag 22 juni: Zijn wij gesloten (bedrijventerrein niet bereikbaar)

Dealer van Ixil uitlaten

Delen
Delen
Delen

Op zoek naar een IXIL uitlaat(systeem) voor je motor? Kommer Motors is officieel dealer van dit mooie uitlatenmerk! Dit Spaanse merk maakt prachtige design uitlaten voor weggebruik. De uitlaten van IXIL zijn gemaakt van goede kwaliteit en worden daarom vaak gekozen in plaats van de Akrapovic of SC-Project uitlaatsystemen. 

Naast het dealer-schap zij wij ook importeur en distribiteur van de IXIL uitlaatsystemen. Je koopt dus direct bij de bron! Wij bieden de snelste leveringen binnen Nederland en België en zorgen van begin tot eind voor zorgeloze verzending. Ben je zelf niet handig met monteren? Dan doen wij dit graag voor je in onze werkplaats. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Top kwaliteit uitlaten van IXIL

De IXIL uitlaten zijn niet meer weg te denken binnen de motorwereld. De Spaanse fabriek produceert al sinds 1955 uitlaten voor motoren. De fabriek streeft ernaar om alleen topkwaliteit producten in de markt te zetten die zijn voorzien van de nieuwste technologieën. De uitlaten zijn goedgekeurd voor de openbare weg en geven een prettige sound.

Vragen of interesse in een IXIL uitlaatsysteem
Neem contact op via telefoon, e-mail of Whatsapp en wij nemen spoedig contact met je op.
decibel killer uitneembaar?

Bij producten tot EURO3 is de killer (mits aangegeven) meestal nog gewoon uitneembaar. Bij EURO4 en EURO5 zal deze geborgd zijn omdat dit voor het keurmerk verplicht is.

Let op: Garantie vervalt wanneer je het product aanpast.

IXIL uitlaatdemper op een ander merk bochteN?

In sommige gevallen zal dit kunnen, maar wij kunnen je hierin helaas niet adviseren of garanderen. Wij gaan er altijd vanuit dat er originele uitlaatbochten op het voertuig gemonteerd zijn.

Dit geldt overigens ook voor andere uitlaatmerken.

Past een EURO3 uitlaat op een EURO4 of EURO5 motorfiets?

Een IXIL voor een EURO4 model past in veel gevallen op een EURO5 model, maar het kan zijn dat de motor minder presteert. Ook is de uitlaat dan niet meer goedgekeurd. Wij geven hier geen garantie op en bevelen dit nooit aan.

Over de verschillende modellen

Een korte introductie van de meest voorkomende modellen bij IXIL.

IXIL Hexoval Xtrem

Hexoval Xtrem

Deze Hexoval Xtrem uitlaatdemper is gemaakt van AISI304 RVS. De uitlaat heeft een assymetrische vorm en een conische eindkap. Voorzien van een mat gesatineerde afwerking en te verkrijgen in het zwart of zilver. Geleverd met alle montagematerialen en wanneer nodig een linkpipe.

IXIL Hyperlow uitlaatdemper

Hyperlow L2X

Deze Hyperlow L2X uitlaatdemper is gemaakt van AISI304 RVS. De dubbele uitlaat is voorzien van sportieve aluminium eindkappen met een helder gepolijste afwerking. Geleverd met alle montagematerialen en wanneer nodig een linkpipe.

IXIL Hyperlow XL

Hyperlow XL-L3X

Deze Hyperlow L3X uitlaatdemper is gemaakt van AISI304 RVS met een matte afwerking. De dubbele uitlaat is voorzien van sportieve aluminium eindkappen met een helder verchroomde afwerking. Geleverd met alle montagematerialen en wanneer nodig een linkpipe.

IXIL L3N uitlaatdemper

L3N

Deze L3N uitlaatdemper is gemaakt van AISI304 RVS met een matte zwarte afwerking. De dubbele uitlaat is voorzien van sportieve aluminium eindkappen met een matte afwerking. Geleverd met alle montagematerialen en wanneer nodig een linkpipe.

IXIL MXT uitlaatdemper

MXT

Deze MXT uitlaatdemper is gemaakt van AISI304 RVS met een matte afwerking. De eindkap is gemaakt van aluminium en met een zwarte lak afgewerkt. Geleverd met alle montagematerialen en wanneer nodig een linkpipe.

IXIL RC1

RC1

Deze RC1 uitlaatdemper is gemaakt van AISI304 RVS met een matte afwerking en verkrijgbaar in het geheel zwart of zilver. De populairste uitlaat van het merk. Wordt geleverd met alle montagematerialen en wanneer nodig een linkpipe.

IXIL X55 uitlaatdemper

X55

Deze X55 uitlaatdemper is gemaakt van AISI304 RVS met een matte afwerking (eindstuk helder gepolijst). Wordt gemonteerd onder het motorblok. Geleverd met alle montagematerialen en wanneer nodig een linkpipe.

IXIL SX1

SX1

Deze SX1 uitlaatdemper is gemaakt van AISI304 RVS met een matte afwerking. De uitlaat is afgewerkt met carbon eindkappen en beschermer. Wordt gemonteerd onder het motorblok. Geleverd met alle montagematerialen en wanneer nodig een linkpipe.

Elmar

4 reacties

 1. Hallo,

  Wil graag weten wat de Ixil L3 full system v mijn CB650R kost ?
  En moet ik een catalysator extra erbij bestellen,zo ja wat kost die ?
  Mvg,
  Rene

  1. Goedemorgen Rene, Deze kunnen wij in 1-3 werkdagen leveren en kost 699,95. Wordt geleverd inclusief dubbele demper, RVS bochtenset en catalysator (EURO4 gekeurd). Als je deze wil bestellen dan mag je een een e-mail sturen naar verkoop@kommermotors.nl, dan maken we dit in orde.

  1. Helaas niet, deze plaatjes verlies je normaal niet omdat deze met twee popnagels is bevestigd. Daarom verkoopt IXIL dit ook niet los.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *