INTERNET STORING (03-04): Helaas zijn wij vandaag minder goed bereikbaar. Pinnen is even niet mogelijk in de winkel

Sinds 1997

Motorlook.nl

Kommer MOtorparts

Boeve Motoren

Over Kommer Motors

Ons bedrijf bestaat als sinds 1997 en heeft sindsdien vele vernieuwingen en uitbreidingen gekend.  Hieronder een tijdlijn van toen en nu!

Tijdlijn

Kommer Motor(part)s is in 1997 opgestart in Garderen. Eind 2018 verhuisde ons bedrijf vanuit Garderen naar Kootwijkerbroek. Het sleutelen aan motorfietsen is voor Johan Kommer veel meer dan werk. Het is allemaal begonnen als een hobby.

In 1980 begonnen Johan Kommer en Maas Boeve met sleutelen aan motoren in de avond-uren. Na dit 10 jaar gedaan te hebben heeft Maas Boeve het bedrijf “Boeve Motoren” opgericht, wat al snel bekend stond in Nederland als “een bos vol motoren”.
In 1991 is Johan Kommer full-time als monteur in dienst van Boeve Motoren gaan werken. Hoewel hij dit altijd als hobby gezien heeft kon hij er toch zijn werk van maken. In deze periode kwamen er jaarlijks  zo’n 500 motoren in de werkplaats voor werkzaamheden.
In 1997 is de werkplaats en motorzaak als twee aparte bedrijven bij elkaar gaan werken onder de naam Boeve Motoren en Kommer Motorparts.
In 2004 hebben Johan en Henny Kommer de stap genomen Kommer Motorparts te vestigen aan de Putterweg 60 te Garderen. Met een eigen werkplaats, winkel, bekledingsafdeling. De samenwerking werd vanaf toen beëindigd tussen de twee bedrijven.
In 2008 zijn de eerste occasions ingekocht. Het begin van een eigen showroom.
In 2010 is motorlook.nl gelanceerd. De webshop van Kommer Motors.
In 2015 is zoon Elmar mede-eigenaar geworden van het bedrijf. In het bedrijf is ook een dartshop gestart om de wintermaanden ook doorloop te houden in het bedrijf.
In 2018 is er een grote stap gemaakt. De ruimte in Garderen was beperkt en de door de groei op alle vlakken werd de locatie te klein om ideeën te realiseren en de occasions te stallen. Kommer Motorparts heeft een naamswijziging gemaakt (Kommer Motors) en is eind 2018 verhuisd naar een groter- en nieuw pand in Kootwijkerbroek.
In 2019 is Kommer Motors ook groothandel voor motorbedrijven geworden. Techline is al jaren een bekende naam in de motorwereld. Kommer Motors en Hein Hofland zijn een samenwerking aangegaan zodat Kommer Vof de gehele motormarkt kan bedienen.
In 2021 is gerbing-online.eu en motoruitlaten.nl gelanceerd. Webshops onder de vlag van Kommer Motors.
In 2023 is yourmotorcyclestore.com gelanceerd. Een internationale webshop die klaar is voor de toekomst.