fbpx
Share on facebook
Deel blog
Share on google
Deel blog
Share on twitter
Deel blog
Share on whatsapp
Deel blog

Maak je buddyseat bijzonder!

Ben je een klassieke motor aan het opknappen?  Wil je jouw motorfiets een andere (persoonlijke) uitstraling geven, of een versleten buddyseat opnieuw laten bekleden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In het atelier van Kommer Motors worden buddyseats opnieuw bekleed en zijn er vele mogelijkheden met schuimaanpassingen (voor een beter comfort).

We zijn ons atelier in 1999 gestart in een kleine ruimte in Garderen. Ondertussen is het atelier uitgegroeid tot een mooie afdeling binnen het bedrijf in Kootwijkerbroek. In de beginjaren was opnieuw bekleden volgens standaard model heel normaal. De laatste jaren is deze markt sterk verandert en worden we vaak uitgedaagd om bijzondere en persoonlijke ontwerpen te realiseren voor onze klanten. 

Momenteel zijn de caféracers en bobbers razend populair in Nederland en wij krijgen dan ook geregeld zelf ontworpen bodemplaten in het atelier. De bodemplaat wordt eerst voorzien van schuimwerk en daarna in de juiste stijl bekleed.  Met een logo of tekst wordt het uiterlijk van de motor nog unieker. Wij kunnen vrijwel alle logo’s en teksten laten borduren.

Ook sportieve zadels pakken wij graag aan. Hierin zien we meestal moderne ontwerpen die felle kleuren en logo’s bevatten van het model. Dit maakt de motor sportiever en geeft een fantastische uitstraling.

Heb je weleens een buddyseat laten vernieuwen bij een plaatselijk motorbedrijf? Grote kans dat de buddyseat dan door ons atelier is gegaan. Wij realiseren jaarlijks vele buddyseats voor collega motorbedrijven. Ook worden versleten buddyseats vernieuwd van occasions om de motor zo beter te presenteren.

PS: Heb je nog vragen over deze blog? Schrijf je bericht hieronder en ik probeer ze zo goed mogelijk te beantwoorden!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.motorlook.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 964 reviews.