Op oudejaarsdag zijn wij tot 13:00uur geopend.

Maak je buddyseat bijzonder!

Maak je buddyseat bijzonder!

Delen
Delen
Delen
21911149_1657105537697526_1304560719471050752_n

Ben je een klassieke motor aan het opknappen?  Wil je jouw motorfiets een andere (persoonlijke) uitstraling geven, of een versleten buddyseat opnieuw laten bekleden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In het atelier van Kommer Motors worden buddyseats opnieuw bekleed en zijn er vele mogelijkheden met schuimaanpassingen (voor een beter comfort).

We zijn ons atelier in 1999 gestart in een kleine ruimte in Garderen. Ondertussen is het atelier uitgegroeid tot een mooie afdeling binnen het bedrijf in Kootwijkerbroek. In de beginjaren was opnieuw bekleden volgens standaard model heel normaal. De laatste jaren is deze markt sterk verandert en worden we vaak uitgedaagd om bijzondere en persoonlijke ontwerpen te realiseren voor onze klanten. 

Momenteel zijn de caféracers en bobbers razend populair in Nederland en wij krijgen dan ook geregeld zelf ontworpen bodemplaten in het atelier. De bodemplaat wordt eerst voorzien van schuimwerk en daarna in de juiste stijl bekleed.  Met een logo of tekst wordt het uiterlijk van de motor nog unieker. Wij kunnen vrijwel alle logo’s en teksten laten borduren.

Ook sportieve zadels pakken wij graag aan. Hierin zien we meestal moderne ontwerpen die felle kleuren en logo’s bevatten van het model. Dit maakt de motor sportiever en geeft een fantastische uitstraling.

Buddyseat design Kootwijkerbroek

Heb je weleens een buddyseat laten vernieuwen bij een plaatselijk motorbedrijf? Grote kans dat de buddyseat dan door ons atelier is gegaan. Wij realiseren jaarlijks vele buddyseats voor collega motorbedrijven. Ook worden versleten buddyseats vernieuwd van occasions om de motor zo beter te presenteren.

Vragen of opmerkingen over deze blog? Stel of schrijf een bericht hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elmar Kommer
Elmar Kommer
Inhoudsopgave
Over Kommer Motors

Kommer Motors is een familiebedrijf die is gevestigd in Kootwijkerbroek, het centrum van Nederland. Het bedrijf is landelijk bekend om het grote aanbod accessoires voor motoren en het buddyseat atelier. Maar het bedrijf doet veel meer dan dat!

Motorlook.nl

Wij hebben de grootste accessoires webshop van de Benelux. Duizenden producten om je motor mooier en beter te maken!

Kom je ons bezoeken?

Wij zijn gevestigd midden op de Veluwe! Een bezoek is prima te combineren met een fantastische motorrit door al het moois wat de Veluwe te bieden heeft.