fbpx

Maak je buddyseat bijzonder!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Maak je buddyseat bijzonder!

Ben je een klassieke motor aan het opknappen?  Wil je jouw motorfiets een andere (persoonlijke) uitstraling geven, of een versleten buddyseat opnieuw laten bekleden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In het atelier van Kommer Motors worden buddyseats opnieuw bekleed en zijn er vele mogelijkheden met schuimaanpassingen (voor een beter comfort).

We zijn ons atelier in 1999 gestart in een kleine ruimte in Garderen. Ondertussen is het atelier uitgegroeid tot een mooie afdeling binnen het bedrijf in Kootwijkerbroek. In de beginjaren was opnieuw bekleden volgens standaard model heel normaal. De laatste jaren is deze markt sterk verandert en worden we vaak uitgedaagd om bijzondere en persoonlijke ontwerpen te realiseren voor onze klanten. 

Momenteel zijn de caféracers en bobbers razend populair in Nederland en wij krijgen dan ook geregeld zelf ontworpen bodemplaten in het atelier. De bodemplaat wordt eerst voorzien van schuimwerk en daarna in de juiste stijl bekleed.  Met een logo of tekst wordt het uiterlijk van de motor nog unieker. Wij kunnen vrijwel alle logo’s en teksten laten borduren.

vn800
buddyseat-vintage
buddyseat-caferacer

Ook sportieve zadels pakken wij graag aan. Hierin zien we meestal moderne ontwerpen die felle kleuren en logo’s bevatten van het model. Dit maakt de motor sportiever en geeft een fantastische uitstraling.

Buddyseat-R1M
buddyseat-aprilia
zadel-gsxr
buddyseat-GSXR

Heb je weleens een buddyseat laten vernieuwen bij een plaatselijk motorbedrijf? Grote kans dat de buddyseat dan door ons atelier is gegaan. Wij realiseren jaarlijks vele buddyseats voor collega motorbedrijven. Ook worden versleten buddyseats vernieuwd van occasions om de motor zo beter te presenteren.

Plaats een reactie

De waardering van www.motorlook.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 855 reviews.