Op oudejaarsdag zijn wij tot 13:00uur geopend.

Motorkleding

Bij ons ben je aan het juiste adres voor motorkleding. Op de eerste verdieping van het bedrijf is een ruim assortiment kleding voor ieder type rijder. Ook zijn wij officiële dealer van de Gerbing verwarmde kleding. 

Motorkleding

Voor ieder type motorrijder!

Bij ons ben je aan het juiste adres voor motorkleding. Op de eerste verdieping van het bedrijf is een ruim assortiment kleding voor ieder type rijder. Ook zijn wij officiële dealer van de Gerbing verwarmde kleding. 

GROOTSE OPRUIMING VAN MOTORKLEDING
OP=OP!

Profiteer NU van hoge kortingen op een groot gedeelte van onze motorkleding.
Dit vanwege een grootse opruiming en inkrimpen van onze motorkleding afdeling.

Motorkleding voor ieder type rijder
In onze overzichtelijke winkel hebben wij een ruim, maar te overzien aanbod aan motorkleding. Of je nu een mooi-weer-rijder bent of dat je dagelijks naar je werk rijdt, wij hebben voor iedere motorrijder en iedere stijl goede kwaliteit kleding. Wij verkopen onder andere de merken Richa, Grand Canyon, Premier, HJC en Nolan. Ook de populaire gelaagde spijkerbroeken hebben wij ruim in voorraad. Ook alle toebehoren liggen standaard in onze winkel zoals kollen, oordoppen en veiligheidsvesten.

Wij adviseren kleding altijd te komen passen in onze winkel, maar de kleding is ook online te bestellen in onze webshop.

motorkleding jas

Verwarmde motorkleding

Als de temperatuur beneden de 15 graden Celsius is kan het goed koud worden op de motor. Vooral je handen worden koud waarna het hele lichaam koud wordt. Gelukkig hebben wij hier de oplossing voor! Wij zijn officieel dealer van Gerbing Heated Clothing. De verwarmde kleding van Gerbing werkt op de accu van de motor en de meeste kleding is met een extra losse accu ook bij andere buitenactiviteiten te gebruiken. Zo heb je zelfs bij een temperatuur onder het vriespunt geen koude handen.

gerbing verwarmde kleding

Over Henny Kommer

Mede-eigenaresse van Kommer Motors en verantwoordelijk voor de motorkleding, buddyseats en administratie.

Henny is al sinds het begin van Kommer Motors (1997) eigenaresse van het bedrijf. Ze is verantwoordelijk voor de afdeling motorkleding, ze zorgt dat de administratie altijd kloppende is en dat het buddyseat atelier op rolletjes verloopt. Met alle kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgebouwd in de winkel heeft ze een goed technisch inzicht en kan ze goede adviezen geven tijdens het passen van motorkleding.