Zaterdag 22 juni: Zijn wij gesloten (bedrijventerrein niet bereikbaar)

Verwarmde kleding

(Casual) motorkleding

Regenkleding

Toebehoren

Motorkleding

Bij ons ben je aan het juiste adres voor Gerbing verwarmde motorkleding. Ook hebben wij een assortiment (casual) motorkleding en diverse accessoires zoals kollen en regenkleding. 

Kleding afdeling

Sinds 2023 is onze kledingafdeling wat kleiner geworden en hebben wij gekozen voor specialisme in Gerbing verwarmde motorkleding. Daarnaast hebben wij een klein assortiment (casual) motorkleding. Waaronder jassen, broeken, handschoenen en helmen. Ook zijn er kollen, oordoppen en andere toebehoren die handig zijn bij het motorrijden.

Ondanks het wat kleinere assortiment helpen wij je graag met het vinden van passende kleding!

Verwarmde motorkleding

Als de temperatuur beneden de 15 graden Celsius is kan het goed koud worden op de motor of tijdens een buiten activiteit. Als de handen eenmaal koud worden, voelt je hele lichaam koud aan. Gelukkig hebben wij hier dé oplossing voor! Wij zijn officieel dealer van Gerbing Heated Clothing. De verwarmde kleding van Gerbing werkt op de accu van de motor en de meeste kleding is met een extra losse accu ook bij andere buitenactiviteiten te gebruiken. Zo heb je zelfs bij een temperatuur onder het vriespunt geen koude handen.

Ook voor tijdens het wandelen, fietsen, vissen, paardrijden of andere buiten activiteiten hebben wij kleding die je verwarmen.

OVER Henny KOMMER

Mede-eigenaresse van Kommer Motors en verantwoordelijk voor de motorkleding, buddyseats en administratie.

Henny is al sinds het begin van Kommer Motors (1997) eigenaresse van het bedrijf. Ze is verantwoordelijk voor de afdeling motorkleding, ze zorgt dat de administratie altijd kloppende is en dat het buddyseat atelier op rolletjes verloopt. Met alle kennis die ze de afgelopen jaren heeft opgebouwd in de winkel heeft ze een goed technisch inzicht en kan ze goede adviezen geven tijdens het passen van motorkleding.