Zaterdag 22 juni: Zijn wij gesloten (bedrijventerrein niet bereikbaar)

Gratis

30 punten

wachten mogelijk

checklist mee

Gratis Motorcheck

Je bent welkom voor een gratis motorcheck. 

  • Deze actie is ieder jaar van 1 januari t/m 1 april. 
  • Wel even een afspraak maken

Laat je motor gratis controleren

Wanneer het motorseizoen van start gaat, is het belangrijk dat de motor veilig is en dat je op de hoogte bent van welke slijtagedelen er (binnenkort) vervangen dienen te worden. Een motor heeft (gelukkig) geen APK zoals bij een auto. Helaas zien wij doordat er geen keuring is dat vele motorrijders levensgevaarlijk op de weg rijden met slechte banden, remmen of lagers. Neem veiligheid net zo serieus als ons en laat de geheel GRATIS motorcheck uitvoeren.

Wij controleren de motor in +/- 15 minuten op 30 belangrijke punten. Terwijl je wacht met een kop koffie of thee, noteren wij alle bevindingen. Na afloop van de motorcheck krijg je een kopie van deze bevindingen en geven wij advies over de huidige staat van je motor.

OF GA DIRECT VEILIG OP WEG

Onze gratis motorcheck geeft een prima indicatie hoe de motor ervoor staat op het moment van uitvoering. Toch adviseren wij één keer per jaar of iedere 6000km een kleine onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Na iedere 20.000km is een grote onderhoudsbeurt nodig waarbij onze monteurs je motor van grondig onderhoud voorzien. Deze periodieke investering zorgt voor betrouwbaarheid en veiligheid tijdens het rijden. Ook blijft de motor op deze manier waarde behouden voor een eventuele verkoop in de toekomst en voorkomt het andere grote (onnodige) kosten.