Gerbing verwarmde motorkleding

gerbing verwarmde kleding

Gerbing verwarmde motorkleding

Delen
Delen
Delen
gerbing verwarmde kleding

Kommer Motors is al jaren exclusief dealer van de Gerbing verwarmde kleding. Het merk verkoop onder andere motorhandschoenen, vrije-tijd handschoenen, en onderkleding zoals jassen, broeken sokken voor op de motorfiets. 

Oude series van Gerbing

Tot eind 2019 werd er kleding verkocht in de 7V serie en 12V. De 7 volt serie was speciaal voor de vrije tijd en de 12 volt kleding was voor motorrijders. In januari 2020 zijn alle productlijnen op de schop gegaan en is er geen verschil meer tussen modellen. Natuurlijk worden bepaalde kledinglijnen niet voor alle doeleinden geadviseerd. Hieronder vertel ik er meer over.

nieuwe kledinglijnen

Alle producten worden verkocht via onze webshop (motorlook.nl). Ook hebben wij speciaal een webshop ingericht voor de nieuwe producten van Gerbing: www.gerbing-online.eu.

Geschikt voor bijvoorbeeld:
Het beeldlogo
Alle nieuwe kleding van Gerbing is voorzien van een beeldlogo. Staat deze niet op de kleding? Dan is onderstaande informatie niet van toepassing en heb je een ouder product in huis.
Belangrijk

De voordelen van Gerbing verwarmde kleding

Nooit meer koude handen

Het grootste deel van het assortiment kleding bestaat uit handschoenen en het is bekend dat je als eerste last krijgt van koude handen en voeten. Doordat de o.a. de handen koud worden wordt de rest van je lichaam ook koud. Elektrisch verwarmde handschoenen zorgen er dus voor dat je hele lichaam warm blijft. 

Heb je een slechte doorbloeding in de vingers of zelfs chronische vaataandoening zoals de ziekte van Raynaud? De verwarmde elementen van Gerbing is verweven door de hele handschoen, dus ook rondom de vingers. Dit zorgt voor een goede doorbloeding en verminderd klachten  van gevoelloze, verkleurde vingers.

Kleine batterijen, makkelijk te bedienen

Kleding voor vrije tijd worden allen verwarmd door oplaadbare lithium batterijen (1Ah, 2Ah of 3Ah). De batterijen worden in een vakje in de handschoen aangesloten en daarna via een knop bovenop de schacht bediend (3 warmtestanden).

De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.

Levenslange garantie

Gerbing geeft levenslange garantie op de verwarmingselementen van de kleding. Dit gaat om de flexibel gecoate draden aan de binnenzijde van de producten. Daarnaast 1 jaar garantie op productfouten, 3 jaar garantie op temperatuurregelaars (sokken, jassen en broeken) en 90 dagen op batterijen en laders! lees hier het uitgebreide garantiebeleid

MEGA OPRUIMING

Bekijk snel welke maten en modellen er nog beschikbaar zijn van de oudere series kleding.

Vragen of opmerkingen over deze blog? Stel of schrijf een bericht hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elmar Kommer
Elmar Kommer
Inhoudsopgave
Over Kommer Motors

Kommer Motors is een familiebedrijf die is gevestigd in Kootwijkerbroek, het centrum van Nederland. Het bedrijf is landelijk bekend om het grote aanbod accessoires voor motoren en het buddyseat atelier. Maar het bedrijf doet veel meer dan dat!

Motorlook.nl

Wij hebben de grootste accessoires webshop van de Benelux. Duizenden producten om je motor mooier en beter te maken!

Kom je ons bezoeken?

Wij zijn gevestigd midden op de Veluwe! Een bezoek is prima te combineren met een fantastische motorrit door al het moois wat de Veluwe te bieden heeft.