Week 31 en 32 : is ons bedrijf gesloten. Bestellingen via de webshop worden wel verwerkt.

Gerbing verwarmde motorkleding

Delen
Delen
Delen

Kommer Motors is al jaren exclusief dealer van de Gerbing verwarmde kleding. Het merk verkoop onder andere motorhandschoenen, vrije-tijd handschoenen, en onderkleding zoals jassen, broeken sokken voor op de motorfiets. 

Oude series van Gerbing

Tot eind 2019 werd er kleding verkocht in de 7V serie en 12V. De 7 volt serie was speciaal voor de vrije tijd en de 12 volt kleding was voor motorrijders. In januari 2020 zijn alle productlijnen op de schop gegaan en is er geen verschil meer tussen modellen. Natuurlijk worden bepaalde kledinglijnen niet voor alle doeleinden geadviseerd. Hieronder vertel ik er meer over.

nieuwe kledinglijnen

Alle producten worden verkocht via onze webshop (motorlook.nl). Ook hebben wij speciaal een webshop ingericht voor de nieuwe producten van Gerbing: www.gerbing-online.eu.

Geschikt voor bijvoorbeeld:
Het beeldlogo
Alle nieuwe kleding van Gerbing is voorzien van een beeldlogo. Staat deze niet op de kleding? Dan is onderstaande informatie niet van toepassing en heb je een ouder product in huis.
Belangrijk

De voordelen van Gerbing verwarmde kleding

Nooit meer koude handen

Het grootste deel van het assortiment kleding bestaat uit handschoenen en het is bekend dat je als eerste last krijgt van koude handen en voeten. Doordat de o.a. de handen koud worden wordt de rest van je lichaam ook koud. Elektrisch verwarmde handschoenen zorgen er dus voor dat je hele lichaam warm blijft. 

Heb je een slechte doorbloeding in de vingers of zelfs chronische vaataandoening zoals de ziekte van Raynaud? De verwarmde elementen van Gerbing is verweven door de hele handschoen, dus ook rondom de vingers. Dit zorgt voor een goede doorbloeding en verminderd klachten  van gevoelloze, verkleurde vingers.

Kleine batterijen, makkelijk te bedienen

Kleding voor vrije tijd worden allen verwarmd door oplaadbare lithium batterijen (1Ah, 2Ah of 3Ah). De batterijen worden in een vakje in de handschoen aangesloten en daarna via een knop bovenop de schacht bediend (3 warmtestanden).

De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.

Levenslange garantie

Gerbing geeft levenslange garantie op de verwarmingselementen van de kleding. Dit gaat om de flexibel gecoate draden aan de binnenzijde van de producten. Daarnaast 1 jaar garantie op productfouten, 3 jaar garantie op temperatuurregelaars (sokken, jassen en broeken) en 90 dagen op batterijen en laders! lees hier het uitgebreide garantiebeleid

MEGA OPRUIMING

Bekijk snel welke maten en modellen er nog beschikbaar zijn van de oudere series kleding.

Elmar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *