Financieren

Net niet genoeg budget om je droommotor te kopen? Dan is een financiering een veel gebruikte oplossing. NUMotorrijden verstrekt financieringen tegen een aantrekkelijk tarief. Je kunt de hele aankoopsom laten financieren of het bedrag wat je te kort komt voor de aankoop.

financieren tegen aantrekkelijke kosten

Financieren

Net niet genoeg budget om je droommotor te kopen? Dan is een financiering een veel gebruikte oplossing. NUMotorrijden verstrekt financieringen tegen een aantrekkelijk tarief. Je kunt de hele aankoopsom laten financieren of het bedrag wat je te kort komt voor de aankoop.

Informatie over financieren

Helaas kunnen wij je van Kommer Motors niet heel veel informatie geven over het financieren van een motor. NUmotorrijden is een extern bedrijf die dit gedeelte van een aankoop geheel uit onze handen neemt. Hieronder vindt je meer informatie en worden vragen beantwoord.

Over NUMotorrijden
NU Motorrijden heeft voor particulieren en zelfstandig ondernemers handige financieringen ontwikkeld om de motor gespreid te betalen: Comfort Betaalgemak, Persoonlijk Betaalgemak, Flex Betaalgemak en Financial Lease.

Het unieke van deze motorleningen is dat je alleen rente betaalt over het aantal maanden dat je nodig hebt om het geleende bedrag weer terug te betalen. Doordat je extra boetevrij mag aflossen bepaal je zelf de looptijd en ben je voordeliger uit!

Een financieringsaanvraag doe je via het hier bovenstaande aanvraagformulier. Vul de vragen zo goed mogelijk in. Bij de laatste stap van het formulier controleer je nog eens je gegevens en druk vervolgens op de knop aanvragen. Je aanvraag is ingediend!

NuMotorrijden neemt je vrijblijvende aanvraag snel in behandeling. De overeenkomst wordt pas definitief afgesloten als alles is goedgekeurd en het geldbedrag wordt uitbetaald door de kredietverstrekker.

  • Je bent minimaal 18 jaar oud
  • Niet ouder dan 72 jaar
  • Je bent woonachtig in Nederland
  • Je inkomen is vanuit loondienst, een uitkering (inkomen uit WW en bijstand komen niet in aanmerking) en/of inkomen uit zelfstandig ondernemerschap
  • Je hebt geen ernstige negatieve BKR-registraties
  • Je maandelijkse financiële bestedingsruimte is voldoende

Doorgaans ontvang je binnen 1 tot 15 minuten een offerte van NUmotorrijden. Heel soms kan het werkdag duren. De uitslag ontvang je per  e-mail en per sms (bekijk ook je spambox).

je ontvangt een offerte als je van de kredietverstrekker een voorlopige goedkeuring hebt ontvangen. Het is nu tijd voor de volgende stap en dat is een definitieve goedkeuring krijgen.

Om een  offerte om te zetten naar een definitieve goedkeuring is het nodig om de contract(en) te ondertekenen en alle door de kredietverstrekker gevraagde documenten te uploaden.

Zodra je een DEFINITIEVE GOEDKEURING hebt ontvangen per email en/of per sms kun je een afspraak maken met Kommer Motors voor de levering van je aankoop. Je weet dat het met de betaling wel goed zit.

Lees hier de uitgebreide informatie.