Op oudejaarsdag zijn wij tot 13:00uur geopend.

Xeramic Voorkomt brandstof problemen

Xeramic Voorkomt brandstof problemen

Delen
Delen
Delen
xeramic-cleaner-actie

Xeramic cleaner en stabilizer

De meesten van jullie zullen het onderhand weten. De benzine is niet meer wat het geweest is en geeft veel problemen in het brandstofsysteem van de motorfiets. Met Xeramic kun je veel geld besparen! In deze e-mail geef ik je tips en informatie hoe je met zo min mogelijk problemen de winter doorkomt.

  • De Xeramic Carburateur/Injectie Cleaner reinigt het complete brandstofsysteem. Wij adviseren 4x per jaar een busje door de benzine te mengen voor een goed onderhoud.
  • De Xeramic Fuel Stabilizer zorgt voor een uitstekende conservering van het brandstof systeem tijdens de winterstalling. 1x per jaar een bus toevoegen voordat de motor gestald wordt.
 
Xeramic is de tegenhanger van de bekende Forté producten. Fan van Forté? Ook hier kunnen wij je aan helpen! MotoPower 1 / MotoPower 2

Rij alcoholvrij geldt ook voor benzine

Het getal geeft het percentage aan van toegevoegde Bio-Ethanol in de benzine. Ethanol is een alcohol wat meestal gewonnen wordt uit mais en tarwe. Rubber delen en pakkingen hebben een hekel aan Ethanol, dus hoe lager het percentage hoe beter! Ook trekt Ethanol vocht aan wat corrosie veroorzaakt in de benzinetank.

  • EURO95 bevat E10 en dus 10% Bio-Ethanol.
  • EURO98 bevat E5 en dus 5% Bio-Ethanol.
 

Omdat motorrijden vaak hobby is en brandstof gedurig langer dan een maand in de benzinetank verblijft, adviseren wialtijd luxe E5 te tanken en dus nooit meer E10. Bij een carburateur lossen alle rubber delen op met E10 en bij injectie geeft onder andere de brandstofpomp problemen.

Tank altijd bij de grote merken tankstations. De kleine en goedkopere tankstations in Nederland kopen brandstoffen op die overgehouden zijn bij o.a. de overheid. Deze benzine is tegen het einde van de houdbaarheid.

Aanbevolen brandstoffen

4 HALEN = 3 BETALEN

Voor een goed onderhoud adviseren wij de reiniger 4x per jaar aan een volle tank benzine toe te voegen.

De reiniger is geschikt voor zowel carburateur als injectie en reinigt het complete brandstofsysteem.

xeramic combideal

WINTER DEAL

Voordat je motor in de winterstalling gezet wordt adviseren wij beide flesjes toe te voegen aan een verse en volle tank benzine.

Houdt de brandstof en het brandstofsysteem in goede conditie. Voorkomt vele problemen en daardoor hoge kosten. Nu voor maar €22,95!

Vragen of opmerkingen over deze blog? Stel of schrijf een bericht hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elmar Kommer
Elmar Kommer
Inhoudsopgave
Over Kommer Motors

Kommer Motors is een familiebedrijf die is gevestigd in Kootwijkerbroek, het centrum van Nederland. Het bedrijf is landelijk bekend om het grote aanbod accessoires voor motoren en het buddyseat atelier. Maar het bedrijf doet veel meer dan dat!

Motorlook.nl

Wij hebben de grootste accessoires webshop van de Benelux. Duizenden producten om je motor mooier en beter te maken!

Kom je ons bezoeken?

Wij zijn gevestigd midden op de Veluwe! Een bezoek is prima te combineren met een fantastische motorrit door al het moois wat de Veluwe te bieden heeft.