fbpx

Nieuwe website gelanceerd

Nieuwe website gelanceerd

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
wbesite

Vandaag presenteren wij jullie onze nieuwe website! Naast de naamswijzigingen en verhuizing, was de website nu aan de beurt voor een make-over. Op onze website zie je alle informatie die je nodig hebt voordat je ons bedrijf bezoekt of contacteert. Ook geven wij je met trots een kijkje binnen ons bedrijf door middel van verschillende afbeeldingen op iedere pagina.

Aanbod motorfietsen
Als je in het menu klikt op de tab motorfietsen,bekijk je het meest actuele aanbod aan occasions die wij in onze showroom in Kootwijkerbroek hebben staan inclusief alle juiste informatie en verkoopstatus.

Openingstijden
Wij kregen vaak de opmerking dat de openingstijden niet helemaal duidelijk aangeduid waren op de websites en verschillende apparaten (pc,mobiel of tablet). Als je nu onze website bezoekt zie je direct of wij geopend of gesloten zijn. In de footer (onderaan) iedere pagina is nu een duidelijk overzicht van onze openingstijden te zien en op de contactpagina van onze website.

Responsive
Onze website is nu uitstekend te bezoeken via alle apparaten. Zo is de website naast de computer ook mobiel- en tabletvriendelijk.

Wij hopen dat je op de nieuwe website nog makkelijker informatie vind over onze diensten. Loop je nog ergens tegenaan of vind je bepaalde functionaliteiten niet helemaal prettig? Laat dit ons dan zeker weten! Wij verwelkomen je graag op onze website, webshop of in onze winkel in Kootwijkerbroek.
Vragen of opmerkingen over deze blog? Stel of schrijf een bericht hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elmar Kommer
Elmar Kommer
Inhoudsopgave
Over Kommer Motors

Kommer Motors is een familiebedrijf die is gevestigd in Kootwijkerbroek, het centrum van Nederland. Het bedrijf is landelijk bekend om het grote aanbod accessoires voor motoren en het buddyseat atelier. Maar het bedrijf doet veel meer dan dat!

Motorlook.nl

Wij hebben de grootste accessoires webshop van de Benelux. Duizenden producten om je motor mooier en beter te maken!

Kom je ons bezoeken?

Wij zijn gevestigd midden op de Veluwe! Een bezoek is prima te combineren met een fantastische motorrit door al het moois wat de Veluwe te bieden heeft.