fbpx
Share on facebook
Deel blog
Share on google
Deel blog
Share on twitter
Deel blog
Share on whatsapp
Deel blog

Nieuwe website gelanceerd

Vandaag presenteren wij jullie onze nieuwe website! Naast de naamswijzigingen en verhuizing, was de website nu aan de beurt voor een make-over. Op onze website zie je alle informatie die je nodig hebt voordat je ons bedrijf bezoekt of contacteert. Ook geven wij je met trots een kijkje binnen ons bedrijf door middel van verschillende afbeeldingen op iedere pagina.

Aanbod motorfietsen
Als je in het menu klikt op de tab motorfietsen,bekijk je het meest actuele aanbod aan occasions die wij in onze showroom in Kootwijkerbroek hebben staan inclusief alle juiste informatie en verkoopstatus.

Openingstijden
Wij kregen vaak de opmerking dat de openingstijden niet helemaal duidelijk aangeduid waren op de websites en verschillende apparaten (pc,mobiel of tablet). Als je nu onze website bezoekt zie je direct of wij geopend of gesloten zijn. In de footer (onderaan) iedere pagina is nu een duidelijk overzicht van onze openingstijden te zien en op de contactpagina van onze website.

Responsive
Onze website is nu uitstekend te bezoeken via alle apparaten. Zo is de website naast de computer ook mobiel- en tabletvriendelijk.

Wij hopen dat je op de nieuwe website nog makkelijker informatie vind over onze diensten. Loop je nog ergens tegenaan of vind je bepaalde functionaliteiten niet helemaal prettig? Laat dit ons dan zeker weten! Wij verwelkomen je graag op onze website, webshop of in onze winkel in Kootwijkerbroek.
PS: Heb je nog vragen over deze blog? Schrijf je bericht hieronder en ik probeer ze zo goed mogelijk te beantwoorden!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.motorlook.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 964 reviews.