Werkplaats/atelier gesloten: 29 aug. t/m 2 sept. // Bedrijf gesloten: 4 t/m 7 sept.

Nieuwe ontwikkelingen

Delen
Delen
Delen

Samenwerking Techline

Afgelopen maand hebben wij (alweer) een grote stap gemaakt door samen te gaan werken met Hein Hofland van Techline (al sinds 1977 werkzaam in de motorbranche). Ons bedrijf is met ingang van 1 mei 2019 ook groothandel voor bedrijven in de motorbranche. Techline is al jaren een bekende leverancier van universele- en merkgerichte onderdelen en accessoires voor motoren van alle bouwjaren. Wij gaan onze kennis en die van Hein Hofland samenvoegen en daardoor een nog sterker team vormen die iedereen in de motorwereld kan bedienen.

Wat verandert er voor motorbedrijven?

Voor motorbedrijven zal er op bedrijfsgegevens na verder niets veranderen bij Techline. De bedrijfsnaam wordt behouden en Hein Hofland blijft komende jaren het vertrouwde eerste vaste aanspreekpunt voor vragen en bestellingen. Hein zal komende jaren langzaam afbouwen en daarna welverdiend genieten van zijn pensioen.

Wat verandert er door de overname bij Kommer Motors?

Naast een aantal grote voordelen zul je als klant geen verschil merken. Door de samenwerking krijgen wij te maken met heel veel verschillende productlijnen waardoor de kennis wordt uitgebreid en wij makkelijker en sneller gewenste artikelen kunnen zoeken en bestellen. Ook zullen de leveringen van bestelde producten sneller zijn omdat de producten direct vanuit de fabriek naar ons bedrijf worden gestuurd.

In de motorbranche is het vrijwel standaard dat bedrijven op maandag gesloten zijn. Dit betekent ook dat de motorbranche aan beide kanten het levendigst is van dinsdag t/m zaterdag. Daarom hebben wij hier afgelopen maand onze openingstijden op aangepast om zo iedereen goed van dienst te kunnen zijn.

Elmar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *