Op oudejaarsdag zijn wij tot 13:00uur geopend.

Monimoto volgsysteem (alarm)

Monimoto volgsysteem (alarm)

Delen
Delen
Delen
monimoto-alarm-system-product-1

De Monimoto is een handig mobiel GPS Track&Trace alarmsysteem, officieel ontworpen voor motorfietsen. Wij zijn van mening dat de Monimoto voor vele doeleinden gebruikt kan worden. In deze blog vertellen we je meer over de werking van  dit apparaat en waar deze nog meer voor gebruikt wordt. 

Wat is de Monimoto en hoe werkt het?

De Monimoto is een mobiele GPS tracker. De zwarte stootvaste behuizing is 126mm hoog en heeft een diameter van ø35mm. Het apparaat is voorzien van een simkaart die contact maakt met een app op je eigen mobiel.  Je kunt de Monimoto overal verstoppen waar je wilt (Tie-ribs meegeleverd). Er wordt een contactloze sleutel bij geleverd die de eigenaar nodig heeft als het object wordt verplaatst waar de Monimoto in ligt.

Op het moment dat jij als eigenaar niet meer in de buurt bent van de Monimoto (bereik 10 meter) en het apparaat voelt een beweging, dan wordt er direct gebeld op je mobiel. Ook wordt er vanaf dit moment iedere 5 minuten een GPS locatie afgegeven in de app zodat je het object altijd kunt volgen. De Monimoto is een stil alarm en zal geen geluid afgeven bij het object zelf. Degene die gevolgd wordt zal dit dus niet merken.

Alleen dit weekend €10,00 korting op de Monimoto!
KORTINGSCODE: MONIMOTOTIEN

Te verzilveren in de winkelwagen in onze webshop, of kom naar onze winkel!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De simkaart

Om contact te leggen van de Monimoto naar je mobiel, is een simkaart nodig. Deze kost bij sommige providers vanaf 1-2 euro per maand. Er wordt ook een kaart van Monimoto bijgeleverd en deze kost €3,00 per maand (eerste maand gratis).

De batterijen

De batterijen van de sleutelhanger gaan zo’n 12 maanden mee. De batterijen in het apparaat gaan in standaard modus zo’n twee jaar mee. Op het moment dat het alarm actief is (dus als het object gestolen wordt), gaan de batterijen zo’n 10 dagen mee. 

Waar is de Monimoto voor te gebruiken?

Zoals eerder geschreven is de Monimoto officieel ontwikkeld om te gebruiken op motorfietsen. Wij weten inmiddels dat dit object voor de meest uitlopende doeleinden gebruikt kan worden. Hieronder een aantal voorbeelden waar het apparaat ook prima geschikt voor is.

Vragen of opmerkingen over deze blog? Stel of schrijf een bericht hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elmar Kommer
Elmar Kommer
Inhoudsopgave
Over Kommer Motors

Kommer Motors is een familiebedrijf die is gevestigd in Kootwijkerbroek, het centrum van Nederland. Het bedrijf is landelijk bekend om het grote aanbod accessoires voor motoren en het buddyseat atelier. Maar het bedrijf doet veel meer dan dat!

Motorlook.nl

Wij hebben de grootste accessoires webshop van de Benelux. Duizenden producten om je motor mooier en beter te maken!

Kom je ons bezoeken?

Wij zijn gevestigd midden op de Veluwe! Een bezoek is prima te combineren met een fantastische motorrit door al het moois wat de Veluwe te bieden heeft.