Op oudejaarsdag zijn wij tot 13:00uur geopend.

LSL Dealer Nederland

Dealer van LSL

LSL Dealer Nederland

Delen
Delen
Delen
Dealer van LSL

Op zoek naar LSL producten voor de motor? Kommer Motors is officieel dealer van dit fantastische merk accessoires voor de motorfiets.  LSL is een Duitse fabrikant die kwaliteit (gekeurde) producten maakt voor alle bekende motormerken. Aandacht voor kwaliteit, afwerking en pasvorm zorgen ervoor dat hun producten wereldwijd bekend zijn en het een fantastisch A-merk is.

DE PRODUCTEN VAN LSL

Een groot deel van het aanbod wordt alleen op bestelling geleverd. Wij bestellen dagelijks bij de fabrikant en de levertijd is in de meeste gevallen dan ook maar 2-3 werkdagen. Komende maanden zullen producten ook worden toegevoegd aan onze webshop, maar kijk voor het meest recente programma op de website van LSL

Vragen of opmerkingen over deze blog? Stel of schrijf een bericht hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elmar Kommer
Elmar Kommer
Inhoudsopgave
Over Kommer Motors

Kommer Motors is een familiebedrijf die is gevestigd in Kootwijkerbroek, het centrum van Nederland. Het bedrijf is landelijk bekend om het grote aanbod accessoires voor motoren en het buddyseat atelier. Maar het bedrijf doet veel meer dan dat!

Motorlook.nl

Wij hebben de grootste accessoires webshop van de Benelux. Duizenden producten om je motor mooier en beter te maken!

Kom je ons bezoeken?

Wij zijn gevestigd midden op de Veluwe! Een bezoek is prima te combineren met een fantastische motorrit door al het moois wat de Veluwe te bieden heeft.