Werkplaats/atelier gesloten: 29 aug. t/m 2 sept. // Bedrijf gesloten: 4 t/m 7 sept.

OptiLine motor telefoon en USB oplossingen

Delen
Delen
Delen

Kommer Motors is exclusief Opti Line dealer in Nederland van het merk Lampa. Opti Line is in mei 2020 geïntroduceerd en dus helemaal nieuw in de motormarkt. Dit merk levert (volgens ons) de beste en meest gebruiksvriendelijke telefoonhouders voor op de motorfiets. In dit artikel vertel ik je hier alles over.

OVER LAMPA

Lampa accessoires is een Italiaans bedrijf dat sinds eind jaren 60 bestaat. Het merk fabriceert hoge kwaliteit accessoires voor auto’s, vrachtwagens, fietsen, motoren en mobiele telefoons! 

In 2020 heeft het merk de twee laatst genoemde groepen samengevoegd tot een goed doordachte gebruiksvriendelijke productlijn aan motor-accessoires voor de mobiel.

Fabriek Lampa OptiLine

Opti Line telefoonhouders

Het merk heeft een ruim assortiment telefoonklemmen en tasjes ontwikkeld die universeel te gebruiken en daarbij zijn er speciale cases gemaakt voor de meest bekende mobiele telefoons zoals de nieuwste Iphone en Samsung modellen. Je koopt een losse case of houder die geschikt is voor je mobiel. Daarna kies je de gewenste montagekit voor jouw motor.

Lampa Optiline Iphone XR
Lampa Optiline Telefoonhoes motor
Optiline motor telefoon case
OptiLine telefoonhouder Motor

Opti Line montage kits

Als je de juiste telefoonhouder of case gevonden hebt, kies je een voor jouw geschikte montagekit op de motorfiets. Er is aan alles gedacht! Zo zijn ze toepasbaar op onder andere het stuur, op de spiegel-arm of spiegel-bout, op de kroonplaat of op een kapwerk. Het systeem is voorzien van een supersnelle kliksluiting waar de telefoon 360 graden op kan draaien. Nog niet overtuigd van de sterkte? Er wordt standaard een extra veiligheidskabel meegeleverd met de houder.

Motorstuur bevestiging Lampa
Lampa motorspiegel houder
Lampa motorbout montage
Optiline kroonplaat motor telefoon

WATERDICHTE USB KLEM

De telefoon moet lang mee kunnen als je deze als navigatie gebruikt, dus is er ook een geheel waterdicht, super krachtige 3.0 USB klem ontwikkeld. Eenmaal aangesloten kan de spiraal Opti Line oplaadkabel hierop gekoppeld worden (de waterdichte hoezen zijn voorzien van een kabelingang aan de onderzijde van de hoes.

optiline usb dubbel motor
Optiline enkele USB motor
USB enkel boutbevestiging motor
USB plug bmw/sigaret

Of kom naar onze winkel in Kootwijkerbroek!

Elmar

2 reacties

  1. Hallo kommermotors.

    Ik heb een telefoon houder van lampa op mijn motorfiets ( opti case airflow ) nu zat daar een
    Soort van elestic bij die je om je telefoon en houder kunt doen, helaas ben ik die kwijt geraakt,
    Mijn vraag is, deze ook los leverbaar ?

    Vr,gr, j.vet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *