Op oudejaarsdag zijn wij tot 13:00uur geopend.

Kommer Motors naar Motorbeurs Utrecht

Kommer Motors naar de Jaarbeurs in Utrecht

Kommer Motors naar Motorbeurs Utrecht

Delen
Delen
Delen
Kommer Motors naar de Jaarbeurs in Utrecht

Van 20 februari t/m 23 februari 2020 is er weer de Motorbeurs Utrecht. De officiële start van het motorseizoen en wij van Kommer Motors zijn weer aanwezig met een stand op het evenement!

Na een aantal jaar afwezig te zijn geweest hebben wij besloten om dit jaar weer deel te nemen aan de motorbeurs. Wij delen onze stand met onze groothandel Techline en zullen daar vooral onze fantastische uitlaten en accessoires gaan promoten. We zijn makkelijk te vinden want we staan direct op de hoek bij de ingang vanaf het centraal station Utrecht (Hal 8, stand 08B002) .

Plattegrond stand Kommer Motors

10.000 motoruitlaten, meer dan 12 merken!

Op de beurs showen wij hoge kwaliteit uitlaten van 12 verschillende merken. We kunnen op de stand ook direct zoeken naar een juiste uitlaat voor je motorfiets en eventueel een bestelling compleet maken. 

De volgende merken bieden wij aan:

Sc-Project, Shark, Bos, Exan, Cobra (Germany), Marving, Takkoni, Falcon, Ixil, Ixrace, Zard, Ironhead en Hurric.

We hebben diverse samples mee!

Exclusieve Highsider motor accessoires

Dit jaar gaan wij vanuit de groothandel het Highsider assortiment promoten in Nederland. We hebben een mooie overzichtelijke display ontworpen die wij aan zowel particulieren als collega motorbedrijven willen laten zien. Alle producten in de display zijn te bezichtigen en te bestellen op de stand!

Highsider is een relatief nieuw merk op de markt. Hoge kwaliteit accessoires voor concurrerende prijzen. Denk hierbij aan o.a. spiegels, verlichting, motorhoezen, handvatten en stuurdempers.

Leren motor zijtassen, gefabriceerd in Nederland

Leren tassen zijn tegenwoordig maar weinig te verkrijgen in de motorzaken. Bij Kommer Motors is er altijd een groot assortiment voorradig in de winkel. Wij nemen monsters van alle tassen mee en verkopen ook lederen toolrollen. Alle artikelen zijn te bezichtigen en te bestellen. Toolrollen zijn zolang de voorraad strekt direct mee te nemen vnauit de stand.

LSL Motor accessoires

De LSL producten zijn net als Highsider hoge kwaliteit accessoires voor motorfietsen. Het verschil is vooral dat LSL producten specifiek voor motormerken maakt en Highsider Universele producten fabriceert. Er is een vitrine met samples van LSL producten te bezichtigen en eventueel kun je ook direct bestellen vanaf de stand.

Hein, Cees en ik (Elmar) spreken je graag één dezer dagen! Wie weet tot dan!

Vragen of opmerkingen over deze blog? Stel of schrijf een bericht hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elmar Kommer
Elmar Kommer
Inhoudsopgave
Over Kommer Motors

Kommer Motors is een familiebedrijf die is gevestigd in Kootwijkerbroek, het centrum van Nederland. Het bedrijf is landelijk bekend om het grote aanbod accessoires voor motoren en het buddyseat atelier. Maar het bedrijf doet veel meer dan dat!

Motorlook.nl

Wij hebben de grootste accessoires webshop van de Benelux. Duizenden producten om je motor mooier en beter te maken!

Kom je ons bezoeken?

Wij zijn gevestigd midden op de Veluwe! Een bezoek is prima te combineren met een fantastische motorrit door al het moois wat de Veluwe te bieden heeft.