Info betreffende het corona-virus

Info betreffende het corona-virus

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
corona-virus

Voor de motorrijder; Het Corona virus heeft de wereld behoorlijk in zijn greep. Gelukkig zijn er nog niet echt beperkingen in de motorbranche. Ik stel je middels dit bericht graag op de hoogte hoe wij omgaan met het virus en op welke manieren wij je “veilig” kunnen helpen.

UPDATE 28-03-2020

RIVM: Motorrijden is gewoon toegestaan: Lees bericht

UPDATE 24-03-2020

Gelukkig mogen wij nog steeds ons werk uitvoeren en we helpen je nog graag aan alles voor de motorfiets! Wel hebben wij onze maatregelen wat aangescherpt. Ook hebben wij extra service aan huis!

 • Houdt 1,5 meter afstand van elkaar. Ons bedrijf is ruim genoeg om dit in acht te nemen.
 • Kijken zoveel mogelijk met de ogen, niet met de handen. Pak alleen wat je nodig hebt uit de stelling.
 • Bestel zoveel mogelijk online in onze webshop motorlook.nl 

SERVICE AAN HUIS!

Wil je reparatie of onderhoud laten plegen aan de motor, maar zie je het niet zitten om de motor te brengen en halen? Wij hebben momenteel GRATIS haal- en brengservice in de hieronder genoemde dorpen. De sleutel kan dan in overleg ergens worden gepakt of worden teruggelegd.

Garderen, Uddel, Putten, Stroe, Voorthuizen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Barneveld, Harskamp en Lunteren

Ga motorrijden!

DE MEEST CORONA VRIENDELIJKE HOBBY DIE ER IS

Allereerst: Kom je thuis te zitten omdat het bedrijf gesloten is waar je werkt? Kun je op een vrije dag niet terecht waar je wilde zijn? Ga dan niet thuis zitten maar ga eropuit met de motor! De motor heeft als voordeel dat je niet in contact hoeft te komen met anderen. Je draagt een helm, je bent voorzien van handschoenen en je hebt de ruimte om je heen. Gelukkig is de zon aanwezig en de temperatuur aangenaam om op de motor te rijden!

Ons bedrijf in Kootwijkerbroek

Wij zijn gewoon geopend! Wel nemen wij maatregelen betreft de hygiëne om onnodige verspreiding van het virus tegen te gaan.

BESTEL ONLINE!

Bestel online in onze webshop www.motorlook.nl. Je kunt de spullen laten verzenden of afhalen in onze winkel. De actuele voorraden staan bij de artikelen vermeld. Als je bestelling voorradig is en je vóór 16:00uur besteld, dan verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag!

 • Wij zorgen voor een schone winkel en maken apparatuur zoals de pinautomaat na ieder gebruik schoon.
 • Contant geld wordt zonder handcontact overgedragen.
 • We blijven bij het helpen op gepaste afstand en voorkomen lichamelijk contact

Verder werken wij normale tijden en helpen wij je zowel zowel in ons bedrijf als in de webshop zoals je van ons gewend bent.

Webshop Motorlook.nl

Ook de webshop heeft tot nu geen beperkingen en wij blijven zolang PostNL bezorgd, alle online bestellingen normaal verwerken. Waar wij zo nu en dan wel tegenaan lopen is dat bepaalde voorraden (vooral uit Italië, Frankrijk en Duitsland) mogelijk even niet geleverd worden. Hier zal dan een iets langere levertijd voor gelden. We zullen je bij problemen altijd op de hoogte stellen.

Vragen of opmerkingen over deze blog? Stel of schrijf een bericht hieronder.

5 reacties

 1. hou er sterk rekening mee dat je niet geholpen wordt als je wat overkomt; het zorgpersoneel is nu al overbelast, IC’s zijn her en der al vol.
  Stel je ‘fun’ uit om je naaste – ook al is die nu misschien nog niet getroffen door het virus, morgen is het misschien anders! – te helpen met overleven
  Bovendien, de oproep om thuis te blijven is aan iedereen gericht, gebruik je verstand en ga gewoon even een paar weken/maanden niet rijden, alleen voor de boodschappen/apotheek.

  1. Dank voor je reactie:). Iedereen moet zeker voorzichtig zijn in deze tijd en iedereen heeft er een mening over (gelukkig). Ik ben persoonlijk van mening dat motorrijden minder (of zelfs geen) ziekte overbrengt dan boodschappen doen. In de supermarkt kom je veel in aanmerking met andere mensen. Op de motorfiets daarentegen ben je alleen, heb je een helm op en handschoenen en is er niemand om je heen of op een afstand van minimaal 5-10 meter.

   Rijdt met verstand en doe vooral waar jezelf achter staat:).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elmar Kommer
Elmar Kommer
Inhoudsopgave
Over Kommer Motors

Kommer Motors is een familiebedrijf die is gevestigd in Kootwijkerbroek, het centrum van Nederland. Het bedrijf is landelijk bekend om het grote aanbod accessoires voor motoren en het buddyseat atelier. Maar het bedrijf doet veel meer dan dat!

Motorlook.nl

Wij hebben de grootste accessoires webshop van de Benelux. Duizenden producten om je motor mooier en beter te maken!

Kom je ons bezoeken?

Wij zijn gevestigd midden op de Veluwe! Een bezoek is prima te combineren met een fantastische motorrit door al het moois wat de Veluwe te bieden heeft.