fbpx

Officieel Dealer Highsider motor-accessoires

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen

Highsider Accessoires

Highsider is een accessoires merk voor motorfietsen. Het merk is vrij nieuw, maar groeit hard binnen de Nederlandse motor branche. De fabrikant is van Duitse afkomst wat automatisch betekent dat de producten volgens de hoge Duitse eisen en keuringen zijn ontwikkeld. In deze blog vertel ik je meer over dit mooie merk.

Ombouw van een Ducati Scrambler

In het filmpje ook de accessoires te zien van LSL en IXIL.

Ombouw van een Z900

In het filmpje ook de accessoires te zien van LSL en Takkoni.

Hoe het merk tot stand is gekomen

Het assortiment van Highsider bestaat uit vele modern ogende producten en deze worden veel gebruikt op tour- en sportmotoren (dus ook voor adventure modellen en naked bikes). Daarnaast is er een kleine lijn met chroomwerk accessoires, dit is echter niet waar op gefocust wordt. 

Kawasaki kenteken houder
Universele motorhoezen
highsider stuureindspiegel
Highsider koplamp

Waar de accessoires voor te gebruiken zijn

Paaschburg en Wunderlich is een grote speler op accessoires gebied in Europa. Deze fabrikant staat al jaren bekend om de producten van het merk Shin-Yo. Echter, door de opwaartse markt van de “slechte kwaliteit” onderdelen van bekende webshops uit China kwam de naam van het merk Shin-Yo volgens de fabrikant niet ten goede. Daarom is er gekozen voor een nieuwe frisse naam, hogere kwaliteit producten en een flitsend assortiment.

Wat het merk highsider bekend maakt

De prijs-kwalitiet verhouding is denk ik het grootste pluspunt van het merk. Als je de producten vergelijkt met andere merken zoals Rizoma of Lightech, dan is de kwaliteit vrijwel hetzelfde alleen betaal je voor een Highsider product veel minder. 

highsider dagrijverlichting

Waar je Highsider kunt kopen

Kommer Motors heeft een mooi assortiment samengesteld van het programma. Deze artikelen zijn standaard op voorraad. Ook in onze webshop zijn de producten makkelijk te bestellen en binnen 2 werkdagen in huis

Vragen of een opmerking over deze blog? Stel ze hieronder of via Whatsapp, e-mail of per telefoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *