GRATIS MOTORCHECK

Doe de gratis motorcheck

GRATIS MOTORCHECK

Delen
Delen
Delen
Doe de gratis motorcheck

Een nieuw jaar betekent ook een nieuw motorseizoen en deze wil je natuurlijk veilig beginnen! Kommer Motors verzorgd de GRATIS motorcheck. Wij controleren de motorfiets in +/- 15 minuten op 30 belangrijke punten en voorzien de banden van de juiste hoeveelheid lucht.

GRATIS
1 JANUARI T/M 1 APRIL
+/- 15 MIN
INCLUSIEF KOFFIE

Tijdens de gratis motorcheck kun je genieten van een gratis koffie of thee en lees je het laatste motornieuws aan onze koffietafel. Natuurlijk kun je deze tijd ook benutten om ons prachtige bedrijf te bekijken waaronder occasionsonderdelen, accessoires en motorkleding

Als de check gedaan is ontvang je een kopie van de bevindingen en zal de monteur ook eventuele problemen toelichten die zijn gevonden. Wanneer gewenst kunnen wij ook direct een afspraak inplannen voor eventuele werkzaamheden die nodig zijn.

 

Een afspraak maken is niet verplicht maar dit adviseren wij wel te doen. Wij kunnen de check weigeren als de werkplaats volgepland is.

Actievoorwaarden:

Wij demonteren geen delen tijdens de check.
Extra verzoeken zijn niet inbegrepen.
Afspraak maken niet verplicht, maar voorkomt bij de drukte wel teleurstellingen.

Vragen of opmerkingen over deze blog? Stel of schrijf een bericht hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elmar Kommer
Elmar Kommer
Inhoudsopgave
Over Kommer Motors

Kommer Motors is een familiebedrijf die is gevestigd in Kootwijkerbroek, het centrum van Nederland. Het bedrijf is landelijk bekend om het grote aanbod accessoires voor motoren en het buddyseat atelier. Maar het bedrijf doet veel meer dan dat!

Motorlook.nl

Wij hebben de grootste accessoires webshop van de Benelux. Duizenden producten om je motor mooier en beter te maken!

Kom je ons bezoeken?

Wij zijn gevestigd midden op de Veluwe! Een bezoek is prima te combineren met een fantastische motorrit door al het moois wat de Veluwe te bieden heeft.