fbpx

Ga “Cool”naar de TT-Assen!

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen

Aankomend weekend is alweer de 89e editie van Motul TT Assen! Vele motorrijders rijden dit weekend weer massaal over de A28 richting het circuit in Assen. Het beloofd een fantastisch mooi, maar ook warm weekend te worden, waar je als motorrijder wel rekening moet houden. In deze blog TIPS!

Macna Dry Cooling vest

Dit verkoelende vest van Macna zorgt niet alleen voor extra comfort tijdens de warme zomerdagen, de kans op hittestress en vermoeidheid wordt ook vermindert. Door middel van verdamping van water zorgt het voor deze nodige verkoeling. Je vult het vest simpel gezegd met koud water, waardoor je lichaam koelt.

Richa Airbender jack grijs

De Airbender is een heerlijke doorwaai motorjas van Richa. Zelfs op de warmste dagen is deze jas nog comfortabel. En natuurlijk is er ook aan de veiligheid gedacht. De jas is voorzien van CE gecertificeerde elleboog- en schouder protectie en EVA foam rug protector.

Richa Summer Breeze (OP=OP)

Deze Richa Summer Breeze voor heren is een heerlijke doorwaai motorjas voor de warmere dagen op de motor. De grote Air Mesh Panels (donkere stukken) zijn lucht doorlatend en zorgen voor maximale koeling tijdens een rit.

DIT PRODUCT IS IN DE OPRUIMING. LAATSTE MATEN VOOR MAAR €95,00

Bidon voor drank of benzine

Deze aluminium benzine- of vloeistof fles (bidon), is gemaakt in een stevige lederen houder en is zeer geschikt om vloeistoffen mee te vervoeren op bijvoorbeeld klassieke- of zelfbouw motor (bobber/cafracer). De fles in de houder geeft een prachtige vintage look. De lederen tas is gemaakt van sterk en hoogwaardig splitleder en kan tegen alle weersomstandigheden (Nederlandse fabrikage).

Richa Mitaine vingerloze handschoenen (op=op)

Deze vingerloze handschoenen van Richa geven je optimale verkoeling tijdens een motorrit. De toppen van de handschoenen zijn weggelaten waardoor er meer gevoel op de hendels is en er optimale beluchting is in de handschoen

DIT PRODUCT IS IN DE OPRUIMING. LAATSTE MATEN VOOR MAAR €35,00

Hieronder een aantal waterdichte tassen die prima geschikt zijn om water/drinken mee te nemen  tijdens de motorrit.

Vragen of een opmerking over deze blog? Stel ze hieronder of via Whatsapp, e-mail of per telefoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *