Op oudejaarsdag zijn wij tot 13:00uur geopend.

Officieel dealer Highway Hawk Nederland

Officieel dealer Highway Hawk Nederland

Delen
Delen
Delen
images

gelukkig hadden wij het mis!

In 2019 schreven wij dat Highway Hawk misschien wel voorgoed zou stoppen in Europa, maar niets is minder waar! Wij merken dat het merk de afgelopen twee jaar veel producten weer in productie heeft genomen. Goed nieuws, vooral voor de chopper rijders die van chroom houden!

Dealer Highway Hawk

Wij mogen ons nog steeds officieel dealer van Highway Hawk noemen! Op dit moment zijn wij één van de weinige bedrijven in Nederland waar je deze onderdelen en accessoires kunt kopen. In onze webshop zullen wij steeds meer beschikbare producten online zetten om te bestellen. Heb je vragen? neem dan gerust contact met ons op!

Chroom voor je motor

Er rijden nog vele motoren die voorzien zijn met veel chroomwerk. Highway Hawk is vooral gefocust op de chromen accessoires. De accessoires verfraaien de motor en laten het voertuig nog meer blinken! De onderdelen zijn zeer divers en zijn vaak universeel te gebruiken.

Wat wij in 2019 schreven

Highway Hawk is al tientallen jaren actief in de accessoires voor Custom motorfietsen. Eigenlijk alles om de motor te verfraaien is bij Highway Hawk verkrijgbaar. Wij van Kommer Motors hebben altijd al veel voorradig van dit merk en verkopen dit dagelijks aan onze klanten.

Helaas kregen wij afgelopen maand een trieste mededeling. Highway Hawk draaide niet goed genoeg meer in Europa en dus heeft het Barneveldse moederbedrijf Motolux het bedrijf verkocht aan een Buitenlandse firma waarvan wij denken: “Gaat dit nog wat worden”. Wij denken zelf dat de opkoper de huidige voorraad nog gaat verkopen en dat het merk hierna voorgoed verdwijnt. Jammer, maar helaas!

Heb je nog spullen nodig voor de motor van het merk?
Wacht dan niet te lang want wij verwachten deze schappen straks geheel te moeten gaan vernieuwen met andere mooie accessoires van andere merken. 

Vragen of opmerkingen over deze blog? Stel of schrijf een bericht hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elmar Kommer
Elmar Kommer
Inhoudsopgave
Over Kommer Motors

Kommer Motors is een familiebedrijf die is gevestigd in Kootwijkerbroek, het centrum van Nederland. Het bedrijf is landelijk bekend om het grote aanbod accessoires voor motoren en het buddyseat atelier. Maar het bedrijf doet veel meer dan dat!

Motorlook.nl

Wij hebben de grootste accessoires webshop van de Benelux. Duizenden producten om je motor mooier en beter te maken!

Kom je ons bezoeken?

Wij zijn gevestigd midden op de Veluwe! Een bezoek is prima te combineren met een fantastische motorrit door al het moois wat de Veluwe te bieden heeft.