Werkplaats/atelier gesloten: 29 aug. t/m 2 sept. // Bedrijf gesloten: 4 t/m 7 sept.

Officieel dealer Bodystyle kuipwerk

Delen
Delen
Delen

Je motor nog mooier maken?

Wij zijn officieel dealer van het merk Bodystyle. Duitse kwaliteit kapwerken om je motor mee te verfraaien. De accessoires van Bodystyle geven je motor een sportieve en luxe uitstraling die voorbijgangers laat omkijken! In de e-mail ga ik je meer vertellen over het merk.

 

  • Bellypans: Verlengstuk van het motorblok en bedekt uitlaatbochten.
  • Beak Extensions: Een ‘snavel’ voor Adventure modellen
  • Buddyseat Covers: In plaats van een duoseat.
  • Handkappen: Beschermt handen tegen kou en vuil.
  • Huggers: Extra spatbord over het achterwiel (en vaak ketting).
  • Koplamp Covers: Sportieve kappen voor de koplamp.
  • Spatborden & verlengers: Houden het motorblok schoon.
  • Tailskirts: Fraai in kleur gespoten wielkast.

Duitse kwaliteit kunststof

Duitse kwaliteit betekent ook goede kwaliteit materialen. De producten zijn voorzien van een zeer streng Duits TuV keurmerk. De kuipen zijn gefabriceerd van hoogwaardig ABS kunststof dat gelijk staat aan de kwaliteit van originele kuip- en zijdelen van motoren.

De oudere motorrijders onder ons zullen het merk ‘TCP Aerodynamics’ vast nog kennen (vanuit importeur TechLine). Dit Spaanse merk was in de jaren ’90 en ’00 erg populair vanwege de kwaliteit kuipen voor onder andere de Yamaha Fazer, Yamaha Diversion, Suzuki Bandit en de Honda CB’s. Helaas is TCP enige jaren geleden gestopt met de productie, maar het merk Bodystyle is een opvolger die net zulke mooie en goede kwaliteit kuipen produceert.

* Er is ook nog een beperkte voorraad van TCP kuipwerk beschikbaar. Neem hiervoor contact op met ons op.

Makkelijk producten zoeken

In onze webshop zoek je eenvoudig welke producten er voor je motor beschikbaar zijn van Bodystyle. Wij hebben alle onderdelen al gesorteerd op merk-model-bouwjaar. Ook geven wij de voorraadstatus of indicatie van levertijd aan.

Winkel Kommer Motors

Ophalen in winkel

Je kunt de artikelen natuurlijk ook ophalen in onze winkel in Kootwijkerbroek. Voordat je ons bezoekt is het wel verstandig om te bekijken of wij het artikel op voorraad hebben. Dit is te zien door in onze webshop op een product te gaan staan met de muis. Linksboven verschijnt dan een voorraadstatus.
Werkplaats Kommer Motors

Monteren

Kappen beschadigen snel tijdens monteren en je wil natuurlijk dat alles netjes gemonteerd wordt. Wij doen dit graag voor je. Neem gerust contact op over de mogelijkheden van monteren van producten in onze werkplaats.

Elmar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *