Op oudejaarsdag zijn wij tot 13:00uur geopend.

Bochtenset ST1100 Pan European

Bochtenset Honda ST1100 Pan European

Bochtenset ST1100 Pan European

Delen
Delen
Delen
Bochtenset Honda ST1100 Pan European

Wij merken dat er veel wordt gezocht naar een nieuwe en goed kwaliteit bochtenset voor de Honda ST1100 Pan European. Goed nieuws, wij hebben deze vrijwel altijd uit voorraad leverbaar!

Een veel voorkomend probleem bij deze modellen is dat de uitlaatbochten wegrotten. Bij een klein gaatje is dit soms nog prima te lassen, maar als het te ver rot zal er toch echt een andere set op moeten. Gelukkig hebben wij nog RVS uitlaatbochten voor de ST1100 in het assortiment en deze houden wij zoveel mogelijk in voorraad!

Eigenschappen

De uitlaten hebben een uitstekende pasvorm, zijn van goede kwaliteit RVS en worden geleverd met alle montagematerialen (inclusief pakkingen). Ook zijn deze uitlaatbochten te monteren op de Marving uitlaatdempers (MET E-KEUR!).

Bochtenset bestellen

Je kunt de uitlaatbochtenset en uitlaatdempers online bestellen in onze webshop of in onze winkel in Kootwijkerbroek. Monteren van de bochten is natuurlijk ook mogelijk in onze werkplaats.

Vragen of opmerkingen over deze blog? Stel of schrijf een bericht hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elmar Kommer
Elmar Kommer
Inhoudsopgave
Over Kommer Motors

Kommer Motors is een familiebedrijf die is gevestigd in Kootwijkerbroek, het centrum van Nederland. Het bedrijf is landelijk bekend om het grote aanbod accessoires voor motoren en het buddyseat atelier. Maar het bedrijf doet veel meer dan dat!

Motorlook.nl

Wij hebben de grootste accessoires webshop van de Benelux. Duizenden producten om je motor mooier en beter te maken!

Kom je ons bezoeken?

Wij zijn gevestigd midden op de Veluwe! Een bezoek is prima te combineren met een fantastische motorrit door al het moois wat de Veluwe te bieden heeft.